Feliratkozás a Tenyek-tevhitek.hu hírlevelére

Az emailcím tárolással és felhasználással
kapcsolatos tudnivalók

Köszönöm, hogy feliratkozást kezdeményezett hírlevelemre. Kérem olvassa el a feliratkozásával kapcsolatos fontos információkat, és a lap alján található kis négyzetet pipálja ki, jelezve, hogy megértette és elfogadta az alábbiakat.

Az új, európai szintű Adatvédelmi Szabályozás értelmében szeretném tájékoztatni a hírlevélre feliratkozással kapcsolatos tudnivalókról.

1, A hírlevélre feliratkozáshoz egyedül az Ön e-mailcíme szükséges. A feliratkozás ingyenes, semmilyen kötelezettséggel nem jár, s bármikor leiratkozhat. Leiratkozás esetén e-mailcíme végleges törlésre kerül.

2, E-mailcímét titkosan kezelem, más személynek vagy cégnek semmilyen célból át nem adom.

3, A beérkezett e-mailcím egy MySQL adatbázisba kerül, megjelölve, hogy ez a feliratkozás még nem aktív, nem lett megerősítve.

4, Ezt az adatbázist egyedül én - Szendi Gábor - láthatom és kezelem, ez jelszóval védett webtárhelyen van tárolva a Versanus Kft által üzemeltetett szerveren.

5, Minden megkezdett feliratkozáshoz a megadott e-malcímre automatikusan kiküldésre kerül egy megerősítő link. Ezzel el szeretném kerülni, hogy valaki - akár jó, akár rossz szándékkal - más nevében iratkozzon fel a hírlevélre. Ha az e-mailfiók tulajdonosa a megerősítő linkre rákattint, az e-mailcímeket tartalmazó adatbázisban rögzítésre kerül az e-mailcím, a feliratkozás és a megerősítés időpontja, valamint az a tény, hogy a megerősítés megtörtént. Semmilyen más adat nem kerül eltárolásra.

6, Némely feliratkozó nem reagál a kiküldött megerősítő levélben foglalt megerősítést kérő linkre. Van, aki meggondolta magát, elfelejtette, mire is iratkozott fel, esetleg a spamszűrőjén akadt fenn a megerősítést kérő e-mail. Hogy kizárjam azt, hogy valaki véletlen nem erősítette meg feliratkozását, két hírlevél kiküldés közt a meg nem erősített e-mailcímekre küldök egy figyelmeztetést, hogy ha továbbra is szándékozik feliratkozni, akkor a figyelmeztető e-mailre válaszoljon és én manuálisan megerősítem a feliratkozását. Sok éves tapasztalat alapján erre a levélre az emberek kb. 25%-a válaszol és kéri a feliratkozása megerősítését. Amennyiben a figyelmeztetésre nem érkezik válasz, az összes meg nem erősített e-mailcím a következő hírlevél kiküldése előtt törlésre kerül.

7, Minden kiküldött hírlevélben szerepel egy leiratkozás link és egy Spam link (ha feliratkozása ellenére úgy ítéli meg, hogy hírlevelem kéretlen tartalom), melyekre kattintva e-mailcíme, mint leiratkozó rögzítésre kerül a www.hirlevelmanager.hu adatbázisában. Ez jelszóval védett lista. Minden újabb hírlevél kiküldése előtt a leiratkozókat valamint az időközben érvénytelenné vált címeket véglegesen törlöm az e-mailadatbázisból. A leiratkozók többé nem kapnak hírlevelet, hacsak később ismét fel nem iratkoznak.

8, A Tények-tévhitek webszájt hírlevele kéthetente, a hónap elején és a hónap közepén kerül kiküldésre. A hírlevél egy linket tartalmaz, amely a Tenyek-tevhitek.hu aktuális hírlevelet tartalmazó oldalára mutat. Ez az oldal aktuális tudományos híreket, összefoglalókat tartalmaz, valamint olyan reklámokat, amelyek esetén a paleolit élelmiszereket vagy vitaminokat, étrendkiegészítőket forgalmazó cégek kedvezményt nyújtanak a hírlevél olvasónak.

Olykor rendkívüli hírlevél formájában értesítést kaphat aktuális előadásom idejéről és helyszínéről, de semmilyen egyéb, közvetlen reklámot hírlevelem nem tartalmaz.

9, Minden hírlevelem saját valós e-mailcímemről küldöm ki a hirlevelmanager.hu hírlevélküldő webes szolgáltatáson keresztül. Ezért a hírlevélre válaszolva levelét egyedül én olvasom.

Szendi Gábor        
Klinikai szakpszichológus

A hírlevélre technikai okokból átmenetileg úgy tud feliratkozni, hogy küld nekem egy levelet a gabor.szendi@gmail.com-ra, a subjectbe (a levél tárgymezőjébe) írjon annyit,hogy "Kérem". A pontos címzés fontos, ugyanis több Szendi Gábor is létezik!